Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Elektromos roller csereakció

Elektromos roller csereakció

ÚJ ÉLETET ADUNK A HASZNÁLT MŰKÖDŐ, VAGY MŰKÖDÉSKÉPTELEN ELEKTROMOS ROLLEREDNEK!
CSERÉLD LE MOST ÚJRA, BÁRHOL IS LAKSZ AZ ORSZÁGBAN!

 

Soha nem volt még ilyen egyszerű és előnyös elektromos rollert újra cserélni! Hozd be a használt rolleredet és vidd haza a legújabb modellek egyikét kedvezményes áron. Az elektromos rolleredet beszámítjuk az új árába - ennyire egyszerű! Távol laksz az üzletünktől? Az sem probléma, a használt elektromos rolleredért futárt küldünk és csere esetén futárral szállítjuk ki az újat! Hát nem nagyszerű?

 

 

TARTS LÉPÉST A TECHNOLÓGIÁVAL

Az elektromos rollerek rohamosan fejlődnek, a technológia napról-napra változik és Te sem maradhatsz le róla. Az új modellek hosszabb üzemidőt, nagyobb teljesítményt és sok más fejlesztést kínálnak. Csak arra várnak, hogy felfedezd és használd őket!
 

ÚJÍTSD MEG ROLLERED MIKÖZBEN PÉNZT IS MEGTAKARÍTASZ

Nem csak a legújabb technológia vár Rád, hanem akár jelentős megtakarítás is! Mi beszámítjuk régi rolleredet egy új modell vásárlása esetén, ami akár jelentős kedvezmény is lehet a számodra. Egy új elektromos roller vásárlása még sosem volt ilyen kedvező!
 

LEGYÉL KÖRNYEZETBARÁT

A használt elektromos rolleredet mi felújítjuk vagy újrahasznosítjuk, így nem csak a pénztárcád, de a természet is hálás lesz! Légy részese a ZÖLDEBB JÖVŐNEK!
 

NE HAGYD KI EZT AZ EGYEDI LEHETŐSÉGET

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus ajánlatot, cseréld le régi rolleredet még MA! Válassz újat, válaszd a legújabb technológiát, válaszd a ZÖLDEBB JÖVŐT!

Minden elektromos roller elhasználódik, de ez nem jelenti azt, hogy nem értékes többé. A „beszámítjuk a régi rollered, ha veszel egy újat” akciónk ideje alatt hozd el hozzánk a régi elektromos rolleredet és légy részese egy kedvezményes ajánlatnak! Ha pedig távol laksz az üzletünktől, egyeztetés után futárt küldünk a használt rolleredért és csere esetén futárral szállítjuk az otthonodba az újat! 
 

A BESZÁMÍTÁS RÉSZLETEI:

Tölts fel képeket és videókat a használt rolleredről! 
Fontos: A hibákat, karcokat is külön tüntesd fel kérlek!
Milyen rollereket fogadunk el? 

Kizárólag használt, üzemképes vagy üzemképtelen elektromos rollereket fogadunk el beszámításra, ha az állapot felmérést követően kínált beszámítási ár neked is megfelel.
 

Hogyan működik az állapot felmérés? 

Szakembereink minden esetben elvégzik az elektromos roller állapotának alapos felmérését. A felmérés során figyelembe veszik a roller típusát, életkorát, műszaki állapotát és a külső esztétikai állapotát is.
 

Mennyit ér a régi rollered? 

Miután a felmérés elkészült, egyedi ajánlatot kapsz tőlünk, amiben forintra pontosan megadjuk a rollered értékét. Ezt az összeget-, ha számodra is elfogadható- beszámítjuk egy a kínálatunkban található új elektromos roller vételárába, így jelentős kedvezményhez juthatsz.
 

Az ország távolabbi pontján laksz?

Erre is van megoldásunk. Előzetes egyeztetéshez küldj e-mail-ben videókat és/vagy képeket a használt elektromos rolleredről. Beszámíthatóság esetén pedig a válasz e-mail-ben időpontot egyeztetünk, amikorra a futár mehet a használt rolleredért. Miután a futár leszállítja hozzánk a rollered, a fenti szempontok szerint elvégezzük az állapot felmérést. Miután a felmérés elkészült, egyedi ajánlatot kapsz tőlünk, amiben forintra pontosan megadjuk a rollered értékét.
 

Miért válaszd ezt az akciót?

Környezettudatos gondolkodás:  A használt elektromos rolleredet nem dobjuk a szemétbe; felújításra és újrahasznosításra kerül, így hozzájárulsz te is a fenntartható jövőhöz.
 

Megtakarítás: A használt rollered értékét levonjuk az új roller árából, így pénzt takarítasz meg.
 

Legújabb innováció: Lehetőséged nyílik a legújabb technológiai újításokkal rendelkező elektromos roller beszerzésére.
 

Fontos: Mielőtt behozod a rollert, kommunikáljunk!

Ha távol laksz az üzletünktől, küldj előzetesen képeket, videót a rolleredről, a rajta található bármilyen információt tartalmazó matricáról, bármilyen hibás alkatrészről az info@elektromosroller.net email címre!
 

Írd meg minden elérhetőségedet és részletes állapot, vagy hibaleírást!

 

NE VÁRD MEG AMÍG AZ AJÁNLAT LEJÁR!
VEDD FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK MÉG MA!


☎️ +36 (70) 852 0208

Email: info@elektromosroller.net


 

Tartalomhoz tartozó címkék: Akció

Keresés